RobinAulin.se

Rasmus Nalle Danmark - Spel

Tre småspel och en animation för den danska Rasmus Nalle sidan (Rasmus Klump)

Målarbok

Målarboken fungerar som en rita efter nummer teckning, man färglägger ett fält med den valda färgen när man klickar på den. När man är färdig kan man spara bilden i ett målarboksalbum eller skriva ut den.

Se målarboken här.

Memory

Memory med motiv från Rasmus Nalle. Den fungerar på samma sätt som de tidigare memoryt jag gjorde för bamse, men här kan den prata med servern om att man har klarat alla brickorna och hur många vändningar det krävdes. Om man klarade det på under en viss gräns och inte har en viss sticker sen innan så visas animationen och man får en ny sticker till sitt album.

Se memory här.

Stickeralbum

När användarna låser upp stickers och bakgrunder genom att spela de andra spelen på sidan kan dom bygga ihop bilder som går att visa upp för sina vänner och föräldrar. Det finns även ett read-only läge där man inte kan förändra bilderna.

Man kan skala om och ändra position på stickers och när man bläddrar i albumet så sparas ändringarna man har gjort automatiskt. 

Se stickeralbumet här.

Animation

Animation för att visa för användaren att dom fått en ny sticker till stickeralbumet. Lägger sig i en lightbox över sidan.

Se animationen här.
Tillbaka