RobinAulin.se

Pågen Lingongrova Paris - Kampanj

I denna kampanjen ska användaren skriva en kärleksförklaring och skicka till sin älskade. Varje dag kunde man vinna en resa till Paris för två. Man kunde även göra kärlekshälsningar utan att skicka in den till tävlingen. Förutom en flash version så gjorde jag en iPad version och en mobil version. Man kunde dela till Facebook, via e-post och tips om kampanjen via twitter.

Flash versionen

Denna skulle visas på desktop datorer och Android surfplattor. Den återanvände samma motor som den förra Lingongrova kampanjen men nu kunde man inte positionera ut några dekorativa objekt. Detta var för att det skulle fokuseras på meddelandet och inte kortets utseende.

iPad versionen

En version som gjordes helt med HTML5 bara för iPad. Storleken är anpassad för iPads skärm i Safari och om man roterar plattan får man ett meddelande om att man ska vända tillbaka plattan till stående läge.

Man kan lägga till en text, ändra text färg, byta bakgrund och positionera och rotera texten på samma sätt som i flash versionen. Anledningen att den endast är för iPad är att HTML5 på de Android plattor jag hade tillgång att testa med var aldeles för långsamma får att hendera rotationen.

Mobil versionen

Mobilversionen som visas för iPhone och Android. Man kan skriva en text, byta bakgrund och ändra färg på texten.

Galleri

Här visades alla godkända bidrag upp och man kunde se vinnarna på en egen sida.

Se kampanjen här - för att se iPad eller mobilversion så gå in med rätt enhet.
Tillbaka