RobinAulin.se

Applikationer åt globalt företag

Jag har utvecklat sju applikationer åt ett globalt företag med huvudkontor i Malmö. Fem av dem gjordes i Flash, en gjordes i Air och en gjordes med PHP.

Bakgrundsgenerator

Gjordes i Flash och PHP och används i kundens CMS när dom laddar upp bilder. Man kan positionera logga med eller utan skugga eller glow.

Filmspelare

Filmspelare med länkar till andra filmer på sidan. Byggdes i Flash och den har inbyggt bredbandstest vilket gör att filmen kan starta med bästa möjliga kvalitet på under en halv sekund.

360-rotation av produktbilder

En appplikation byggd i Flash som gör att kunden kan ladda upp en sekvens av bilder från en Packshot Creator. Förutam att man kan rotera bilden så maskas bakgrunden bort så man kan välja en valfri bakgrundsbild.

Produktkarusell

Produktkarusell i Flash där alla produkter för ett visst segment visas upp på ett snabbt och smidigt sätt. Produkterna är klickbara och man får se information och länkar till t.ex. produktbilder, skrivbordsgakgrunder, produktsida osv.

Bildspel i flash

text text text

RSS Gadget

En liten skrivbordsgadget som visar de senaste nyheterna från kundens sida. Den byggdes i Adobe Air och den finns i 5 olika varianter. Varje variant har ett eget färgschema och hämtar även sin RSS-ström från företagets olika segment.

PDF-Generator

En PDF-generator där man kan få ut ett produktblad som är anpassat till vad du är intresserad av. Man får även välja vilka bilder man vill ha med. All information och bilder struktureras upp på ett snyggt sätt automatiskt för att fylla din pdf på bästa sätt.
Tillbaka